NIMBOW

E-learning video Edegem

Wil je een e-learning video laten maken in Edegem? Bij Nimbow zijn we ervan overtuigd dat e-learning video's het ideale middel zijn om je doelgroep te informeren of iets aan te leren. Op je website, in een commercial, op social media, ... De mogelijkheden zijn oneindig. Externe communicatie, interne communicatie, bedrijfspresentatie, videobanners, evenementondersteuning en nog veel meer.

E-learning video Nimbow in Edegem

Niet voor niets is video uitgegroeid tot één van de populairste marketingmiddelen. Bewegende beelden zijn namelijk hot. Met meer dan 20 jaar ervaring proberen wij samen met u te kijken wat de mogelijkheden zijn van je volgende videoproject. We nodigen je uit om een kijkje te nemen in ons portfolio. Vraag je je af waarom je er niet tussen staat ? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek. 

Let's have a look.
We horen graag van je volgende e-learning video.

E-learning video's Nimbow in Edegem company video

Diensten van Nimbow in Edegem naast e-learning video's 

TV spot, video animatie, videoproductie, muziekclip, marketingvideo, instore video, content, 2d animatie, cartoons, bedrijfsfilms, logo animaties, multicamera, videoclips, motion graphics.

Bedrijfsfilm Nimbow Edegem

De term "bedrijfsfilm" is een allesomvattende beschrijving voor video's gemaakt voor zakelijke en/of informatieve doeleinden. Daaronder vallen bedrijfspromotievideo's, productvideo's, trainingsvideo's en informatieve video's. Een bedrijfsfilm wordt vaak ingezet voor een bepaald doel in een bedrijfs- of B2B-milieu en wordt bekeken door een beperkte doelgroep. Het doel van een bedrijfsfilm is veelal klantenwerving, kostenbesparing of risicovermindering.

TV spot

Televisie is met voorsprong het krachtigste medium. Dat zegt de Australische mediaprofessor Karen Nelson-Field na een onderzoek met 2.500 mensen.

Video animatie

Vaak is het moeilijk om je boodschap helder en duidelijk over te brengen naar een publiek. Met een animatie video leg je al deze dingen makkelijk uit.

Videoproductie 

Nimbow Edegem is een videoproductie bedrijf dat video's op maat maakt. Het type video kan daardoor elke keer verschillen. De video moet een antwoord geven op de vragen van de doelgroep, de doelgroep informeren of aanzetten om actie te ondernemen.

Marketingvideo 

Met een marketingvideo verkrijg je het vertrouwen van klanten en zet je hen aan om actie te ondernemen. Dat geldt voor bedrijven, maar ook voor bijvoorbeeld steden, gemeentes en andere organisaties.

Instore video 

Instore video's zijn heel effectief. Ze trekken de aandacht van de consument, vergroten de naamsbekendheid en verhogen de sales. De kans is groot dat ook uw winkel, bedrijf of onderneming gebaat is bij een Instore Video. Een belangrijke voorwaarde is dat de Instore Video een professionele uitstraling heeft met omzetverhoging tot gevolg.

2D animatie 

2d animatie is perfect om informatie te visualiseren en een boodschap op een snelle en duidelijke manier over te brengen.

Cartoons 

Een cartoon of spotprent is een humoristische tekening, soms voorzien van een onderschrift, die kan gebruikt worden als commentaar of kritiek op actuele gebeurtenissen of maatschappelijke trends.

Logo animaties

Een logo animatie is een logo dat tot leven wordt gewekt. Gedaan met een saai stilstaand logo. Een logo animatie kan je bijvoorbeeld gebruiken in een GIF op je website of aan het begin en/of einde van een video.

Multicamera

Multicamera is een televisietechniek met meerdere camera's.Er wordt met verschillende camera's tegelijk gefilmd waarbij deze beelden live gemixt en weergegeven worden. De camera's staan zo opgesteld dat vanuit verschillende hoeken één onderwerp gefilmd kan worden. Op deze wijze zijn met een opname van de scène meerdere beelden aanwezigen zonder dat de actie herhaald dient te worden. Monteren wordt eenvoudiger met deze meerdere, synchroon lopende beelden.

Op een klassieke set waar met 4 camera's '(1 tot en met 4) twee personen A en B gefilmd worden (zie schema), zullen typisch de twee uiterste camera's gebruikt worden voor close up beelden waarbij camera 1 zich richt op persoon B en camera 4 zich richt op persoon A. Camera's 2 en 3 worden dan gebruikt voor overzichtsbeelden die ook de achtergrond mee in beeld brengen.

Multicamera wordt typisch gebruikt voor programma's waar de uitzending kort na de opname voorzien wordt, of voor programma's (zoals soaps) waarvan op korte tijd veel afleveringen worden opgenomen. Een ander minstens even courant gebruik is elke vorm van live verslaggeving, zoals sportwedstrijden en concerten.

Motion graphics

Motion graphics zijn stukjes animatie of digitale beelden die de illusie van beweging of rotatie creëren en worden meestal gecombineerd met audio voor gebruik in multimediaprojecten.

Muziekclip & videoclips

Een videoclip of kortweg clip is een korte film op muziek om een muzikant en zijn werk te promoten.


E-learning video Edegem

Onze inzet

  1. We zullen redelijke tijdlijnen vaststellen en deze naleven. We beloven niet wat we kunnen leveren. 
  2. We houden u op de hoogte. Het is belangrijk om te weten waar de zaken staan, dus we houden u op de hoogte. 
  3. We willen alle aspecten van het werk voltooien. U hoeft het niet twee keer te vragen.

E-learning portfolio van Nimbow in Edegem

Maria Galland e-learning video's


Bekijk meer e-learning video referenties

Let's have a look.
We horen graag van je volgende e-learning video.


Bel ons op +32 3 283 08 82

Bekijk onze facebook pagina

Bezoek ons op Instagram


To make a great video you need three things : the script, the script and the script

Alfred Hitchcock

E-learning video Edegem

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x